Gastouder made - kinderopvang

 

Gastouderopvang Pluk Made bevindt zich in een ruime tussenwoning in de nieuwbouwwijk Made-oost. Het is een rustige plek, met enkel bestemmingsverkeer. De wijk bevindt zich op de rand tussen de Plukmadese polder en het centrum van Made. Dichtbij de schaapjes, kippetjes en ezeltjes en het boerenleven, maar ook dichtbij bijvoorbeeld de bakker, slager en de bibliotheek.

 

Het huis is erg licht en bied voldoende ruimte om spelen. Alles is fris en nieuw. Natuurlijk is het een rookvrije omgeving. Achter het huis ligt een ruime tuin die gezellig en kindvriendelijk is ingericht. Er is ruimte om te fietsen, stoepkrijten en om lekker te rommelen met water en zand.  Ook is er een stukje kunstgras waar we graag picknicken en boekjes lezen. 

 

Bij Gastouderopvang Pluk woon ik, Felien, samen met mijn man Sander Kieboom. Sander heeft de opleiding maatschappelijk werk en dienstverlening gedaan, is tijdens zijn opleiding een andere richting in gegaan en werkt tegenwoordig als planner. Net als ik, heeft hij veel affiniteit met kinderen. We zijn beiden erg enthousiast over Gastouderopvang Pluk.

 

Pluk is open van maandag tot en met donderdag van 7.00 uur tot 18.00 uur.

 

 

  

Gastouderopvang Pluk is geregistreerd in het landelijk register kinderopvang onder LRKnummer: 613849231. Pluk werkt met een erkend en geregistreerd gastouderbureau: Gastouderbureau Roodkapje. Zij vormen de tussenpersoon en bemiddelen via een vaste bemiddelingsmedewerkster. 

 

De veiligheid en kwaliteit van opvang wordt gewaarborgd door onder andere jaarlijkse risico-inventarisaties vanuit Gastouderbureau Roodkapje en de regelmatige controles van de GGD.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Gastouder made - kinderopvang

 

 

 

 

 

 

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten