Gastouder Geertruidenberg- kinderopvang

 

Voordat jullie beslissen om jullie kindje bij mij te brengen, maken we eerst een kennismakingsafspraak. Het is fijn om elkaar alvast te leren kennen en eventuele vragen kunnen dan al beantwoord worden. Ook is er tijd om uitgebreid een kijkje te nemen bij Pluk. Een kennismakingsafspraak mag altijd, het is geheel vrijblijvend.

Natuurlijk hoeven jullie niet meteen te beslissen. Het belangrijk om goed na te denken over wat jullie belangrijk vinden en of Pluk bij jullie past. Het gaat immers over jullie kindje. Als er nog vragen zijn kunnen jullie mij altijd even bellen. 

Wanneer jullie er zeker van zijn dat jullie kindje naar Gastouderopvang Pluk zal gaan, is het tijd voor het intakegesprek. Samen met de consulent van Gastouderbureau Roodkapje worden de dagen en uren vastgelegd in een contract. Wensen en mogelijkheden kunnen worden besproken. Ook is er alle tijd om vragen te stellen.

 

Voorafgaand aan de opvang kan ervoor gekozen worden om eerst wennen. Jullie kindje mag dan een paar uurtjes bij Pluk komen spelen zodat het al een beetje kan wennen aan de nieuwe indrukken. 

   

 

 Gastouder Geertruidenberg- kinderopvang