Gastouder Geertruidenberg- kinderopvang

 

Het uurtarief van Gastouderopvang Pluk voor 2020 is €5,75 per kind, per uur. Dit is inclusief maaltijden. De kosten hiervan zijn verrekend in het uurtarief.

 

Voor de grotere kinderen is in principe alles aanwezig. Hierbij kun je denken aan boterhammen, beleg, melk, diksap en tussendoortjes. 

Voor de allerkleinsten is het de bedoeling dat ouders flesvoedingen, fruithapjes en groentehapjes zelf meenemen. Evenals luiers, luierdoekjes, zinkzalf, speentje, knuffel, slaapzak of pyama en reserve kleding.

Zodra kinderen met de pot mee eten dan kan dat ook bij Pluk.

   

De bemiddelingskosten van Gastouderbureau Roodkapje voor 2020 bedragen €0,75 per kind, per uur met een minimum van € 25,- en een maximum van € 100,- per maand ( zie tarieven gastouderopvang ).

  

Anders dan bij een kinderdagverblijf betaal je voor de opvang niet per dagdeel maar per uur. Je betaalt dus alleen voor de uren die je afneemt. Dit geldt ook voor vakantiedagen. 

 

Gastouderopvang Pluk is een geregistreerde gastouderopvang welke ook is te vinden in het landelijke register kinderopvang, onder LRKnummer 613849231. Dit is van groot belang om een aanmerking te komen voor tegemoetkoming in de kosten voor kinderopvang.

 

     

 

 Gastouder Geertruidenberg- kinderopvang